bg_left_250_11
Start Malin Stiernswärd Stall Kumlatofta Hästar Till minne av Anders Lindgren Kontakt
Aktuellt Samarbetspartners
Mail: info@fredricson.se

Aktuellt

2012

Augusti

Vi har idag sålt Kumlatofta och återkommer med mer information.

Cordelia har blivit Mamma!

Ett underbart litet hingsföl har sett dagens ljus. GLÄDJE! Kan man döpa en häst till Taco?

Äntligen tävling!

Äntligen har vi kommit igång för säsongen med tävling. Så roligt! Looni Toni hoppade för första gången i Munka Ljungby - 90 cm och var spänd! Men det släpper lite för var gång och i Lund kändes det riktigt bra. För Fanny och Bappe är det likadant och Bappe stormtrivs med sin härliga ryttarinna!

20120422 Älskade Taco har dött.

Min älskade skugga Taco har somnat in för alltid.

Så sorgligt och tomt men livet har ju sin gång, det är bara att acceptera.

Kommer i alla fall sakna honom varje dag resten av mitt liv.

2011

Oktober

20111005-09 Moscva

Har varit och jobbat för VDL Stud i Moscva. Det var på Equiros 2011 som KWPM fanns representerade. Hur intressant och roligt som helst. Fick samtidigt förmånen att se hur hästlivet fungerar där. Gjorde bla studiebesök på en privat klubb mitt i stan. I ridhuset hölls lektion för små barn med ponny i "frihetsdressyr". Ponnyerna kunde sitta, ligga, stegra sig efter kommando från sina små ryttare. Imponerande!

September

Nu är det kvällshoppningar varje vecka i Dagstorp med Crossen och Humlan för att hoppa inomhus med Jörgen Larsson. Det har gått bra! Även nytillskottet "Calippa C" har fått hänga med. Calippa C har samma mamma som Spender S och pappa är Cosmopolite. Det är Helene och Thomas Sandström som fött upp denna härliga häst. Ska bli kul att följa henne!

Augusti

Nu är avelsstona hemma igen och förhoppningsvis dräktiga! Alla hästar har lite sommarlov.

20110717

Fandango i Frosta och var placerad i 1,30.

Juli

20110703

Baiba VDL (Chin Chin-Wellington- H.Alme Z ) har fölat. Det blev en fantastisk liten hingst efter Cardento !

20110703

Cadania till Falsterbo - 5-årshoppning!

På söndagen packade Vickan och "Humlan" för hoppning i Falsterbo. Första dagen 4 fel och andra dagen 12 fel vilket gjorde att vi ej kom till final. Alla gjorde sitt bästa men vi var helt enkelt inte bättre för dagen. Humlan tog i alla fall själva tävlingslivet med ro och var fokuserad inne på banan. Nu ska vi hem och träna på ännu mer.

Juni

20110625

Bappe och Clooney visade formtopp i Åsbo

De hoppade bägge runt den mycket blöta banan felfritt i 1 metersklassen. Jihoo

20110608

Älskade lilla Isac har lämnat detta livet på jorden. Kan inte annat än tacka för härliga minnen och upplevelser jag fått genom honom. Hans bästa vän "Nojs" är otröstlig och stårt fortfarande och väntar på att han ska komma tillbaka till hagen. Sorgligt.

20110601

Munka Ljungby

Härligt att äntligen åka på årets första meeting! Humlan och Crossen fick lite social träning med att sova borta och vänja sig vid nya omgivningar. De satte två nollrundor var i 1,20 (delvis givetvis för att Jörgen Larson är en sådan fantastisk ryttare). Fandango hoppade 1,30 och 1,40 och var placerad i båda starterna. Jag är så tacksam för att få ha en sådan underbar häst!

Maj

Under denna månad har alla hästar kommit till start! Superkul att även Bappe och Clooney har varit på banan och blivit tävlingshästar! Humlan och Crossfire har debuterat 1,20 i Lund. Humlan hade 4 fel och Crossen felfri. Båda börjar sakta men säkert vänja sig vid tävlingslivet även om Crossen behöver slappna av mycket mer.

April

20110429

En ljuvlig fredagskväll i april hade vi "Minimässa" och häst-fest ridhuset.

VDL Stud, Thule/Östraby Trading, Krafft, TCG, Mats Bengtsson-harv, BXB Group, Zäter Tuli och Vida Energi AB visade sina produkter under kvällen. Agria Djurförsäkring pressenterade sin nya profilryttare: Douglas Lindelöw! Det blev en riktig mingel-kväll med härliga gäster, god mat och dryck!

 

Tack alla Ni som gjorde denna häst-fest möjlig!

Mars

110320

Första fölet har kommit!

Sandy (efter Sandro Boy - Olisco - Kouglof II - Jalisco B) födde ett ljuvligt stoföl i söndags kväll. Hon skötte sig exemplariskt och verkar vara en mycket stolt mamma till denna charmiga lilla varelse! Fader är Diarado (efter Diamant de Semilly - Corrado I).

Februari

110208

Pessoa VDL kommer att tjänstgöra på Björkhagens Stuteri i Löberöd, under 2011. Carina och Henrik Caster driver stuteriet och Veterinär är Lisa Lidbäck för åttonde säsongen i rad. Det kommer bli mycket spännande att jobba med dem framöver!

110108

Callahan VDL är såld till tävlingsstallet Eurocommerce.

Callahan VDL kom till oss som treåring var redan från början en superhäst som alltid ville göra rätt! Om det så var i boxen, på tävling eller vid betäckning. Hans härliga harmoni i sinnet kunde växla om från att vara totalt avkopplad till att veta när det var dax att gå in på tävlingsbanan.

Jens utbildade Callahan VDL och de blev ett häftigt ekipage som VANN 6-årschampionatet i Flyinge och var 4 i 7-årschampionatet i Falsterbo. Hösten 2010 tävlades han av Cameran Hanley i bla Unghäst-VM. Nu är han såld och det är bara att gratulera Stall Eurocommerce till deras nya häst Callahan VDL. miss him.

2010

December

101205

Avelshingsten Pessoa VDL har anlänt!

Det är mycket spännande att få hit hingsten Pessoa VDL till stallet. Han är en riktig "Kung" bland övriga hästar och en fantastisk individ. Pessoa VDL ska tjänstgöra som avelshingst här i Sverige till nästa år. Mer information om honom finns under Hingstar i menyn.

November

101121

Fandango dubbelnolla i 1,40.

Fandango avslutade tävlingsåret med felfri grundomgång och omhoppning i 1,40 och blev 5:a. Sydslätten var sista tävlingsplatsen för detta året.

2010-11-10

Vi har "höstat in" här på anläggningen och förberett oss på ny vinter. Ridhusunderlaget och hinderparken är förbättrad och det blev mycket bra! Vill passa på att tacka Viktoria som var här under sitt novemberlov och hjälpte till.

September

Boxar uthyres här på gården. Boende kan även ordnas. Se bilder under Stall Kumlatofta.

För ytterligare info maila malin@fredricson.se

-

Ny epok på Kumlatofta

Från och med 1 september börjar Jens på Strömsholm. Han har tagit tjänsten som Stallmästare och kommer att utgå därifrån med sina hästar.

Malin driver Kumlatofta vidare.

Juni

100704--11

Callahan VDL hoppade strålande och blev 4:a i finalen bland 7:åringar! Verkligen KUL! Han gjorde fyra rundor på raken utan några nerslag. Även Medina var i final efter felfria rundor i kvalen. Hade tyvärr ner sista hindret, annars var hon super!

Lunatic fick en brodd i kronranden och kunde inte hoppa mer än första GP-kvalet. Om 3 veckor är han tillbaka. Colmar imponerade med mycket bra hoppning. Snart kommer film! han blev 22:a bland 6-åringarna.

Donna Karan hoppar bättre och bättre. Hon var bästa svenska häst i första derbykvalet och i derbyt hoppade hon övertygande. Hon behöver lite mer rutin nu på derbyhinder! Nu väntar härligt sommarlov för "Falsterbogänget".

100605

Det blev en lyckad tävlingshelg med flera placeringar vid de nationella tävlingarna i Munka Ljungby! Callahan VDL skötte sig så bra med tanke på att han började kvala till Falsterbo i helgen. Det blev en bra debut i 1,40 med 4:de plats på lördagen och nolla i grundomgången på söndagen (Jens avstod omhoppningen). Även Medina kvalade klart på sina 2 första försök! 5:a på lördagen och 4:a på söndagen. Carito BTB blev 2:a i 1,25, Cavat BTB 4:a i 1,30 och Tulci 2:a i 1,30 på lördagen. Malukki vann söndagens 1,30. Didrik och Silke var även denna helg i fin form och placerade sig båda dagarna i 1,30 - 5:a och 2:a. Jiippiee!

100604

Vid regionala tävlingarna i Dagstorp var Colmar nolla i 1,30, liksom Epona. Adina felfri i 1,20.

100522

Härliga dagar hos Juan Carlos Garcia vid hans anläggning i Bolonga. Hästarna har fått pusta ut här före Rom. Turligt nog var George Morris på anläggningen i två dagar och höll kurs. Vi har haft fantastiskt kul och hört gamla och nya intressanta berättelser! Tisdagnatten körde vi till Rom och kom rakt in i Piazza de Sienna. Donna hoppade mycket bra och övertygande med 2 placeringar på 3 starter. Lunatic hoppade lätt nationshoppningen. Hade ett ner i varje runda dock.

Här har verkligen värmen hållt i sig med upp till 30 grader på dagarna!

Maj

100514-16

La Baule, Frankrike

Efter övertygande hoppning hela helgen, avslutade Bin Giorno med en dubbelnolla och 7:de plats i GP - 1,60. Världseliten var på plats och trots detta var Bon Giorno med på ett mycket övertygande sätt. Vi är så glada för detta fantastiska häst. Ägarna Kerstin och Lars har verkligen lyckats med sin uppfödning!

Matilda Kjellbergs (Hästskötare och Hästägare) Donna Karen placerade sig i 1,45 och Lunatic hoppade mindre klasser med placering.

100512

Hingstarna Colmar och Callahan VDL sköter sina avelsuppdrag här på Kumlatofta på ett mycket bra sätt. Vi har hittat goda rutiner och det hela fungerar. Känner mig så priviligerad att få arbeta tillsammans med Mattias Åstrand från Flyinge, och få ta del av hans gedigna kunskap. Malin

100506

Jens hade clinic på Gälla - Uppsala I torsdags höll jag och Mats Samuelsson clinic på Gällaskolan. Colmar och Maj fick vara förevisningsexemplar och skötte sig perfekt.

April

100428-02

Årets första nationshoppning reds i Lummen-Belgien. Lunatic gick först ut med 0+8. Sverige hamnade på totalt en 6:e plats. Helgens stora framgång blev Jens och Lunatics vinst i 1,50. Donna Karen placerade sig i 1,40 och Bon Giorno debuterade 1,60 med ett ner. Imponerande.

100423-25

Hensriksdals spring tour - ingen uppskattar väl denna tävling mer än vi. Att kunna rida till tävling hör inte till vardagen precis! Vi hade 17 hästar till start från Stall Kumlatofta och de gick mycket bra för att vara utomhusstart. Colmar placerade sig i 2 klasser, Callahan VDL gick

fantastiskt och placerade sig i samtliga starter, Fandango placerade sig i

2 - 1,30, Donna K i 1,30, Didrik och Silke debuterade 1,30 lekande lätt - med pris, Jenny placerade sig i flertalet starter och avslutade med 2:a i ungdoms GP och sist och minst: Lunatic och Jens tog hem helgens seger i GP, sponsrad av Sjöbo kommun! Härligt.

100415

Vår nya VIDA-bana är klar. Det är en utebana med flis och sand och känns som ett bra komplement till vår anläggning.

100404

Fandango och Malin var dubbelnolla och placerade sig på 7:de plats i 1,30 vid tävlingarna i Lillhagen.

100323--0404

Jens har åkt till Arezzo, Italien för att förbereda sig och hästarna inför utomhussäsongen. Jens rider Guld-tour med hästarna. Lunatic och Bon Giorno har två placeringar var efter första helgen och har skött sig mycket bra. Cavat har debuterat internationell hoppning och imponerar med tanke på den lilla rutin han har. På plats är Hans Horn för att ge tips och råd.

Andra helgen så vann Lunatic lördagens GP-kval och Cavat placerade sig i 1,35.

Mars

100323

Jens har åkt till Italien för att förbereda sig och hästarna inför utomhussäsongen. Jens tävlar i guldturen. Lunatic och Bon Giorno har två placeringar var efter helgen. Cavat har debuterat internationell hoppning och imponerar med tanke på den lilla rutin han har. På plats i Arezzo är Hans Horn för att ge

tips och råd.

100308-20

Seminassistentkurs på Flyinge!

Är nu tillbaka på gården efter 2 lärorika och givande veckor på Flyinge! Utbildningen har varit intensiv och gett kunskaper om anatomi och fysiologi kring avel och de olika teknikerna för artificiell insemination. Är så imponerad av den kunskap och arbetet som görs på Hästkliniken! Ska nu i helgen färdigställa seminlaboratoriet här på Kumlatofta för att sedan tillsammans med Flyinge börja tappa Colmar och Callahan VDL. Malin

100312-13

SM-Helsingborg

Jag valde att ta mina yngre hästar till Helsingborg och låta Lunatic och Bon Giorno få en liten men välförtjänt vila. Callahan VDL hoppade två 1,30 och var felfri med placering i båda starterna. Vilken känsla!!!!! Nytillskottet Cavat (8 år efter Prestige-Pentagon, Uppf och ägare Birgitta och Torbjörn Bredenlöw) hoppade övertygande och var 5:a i 1,30. Medina var glad över att vara på tävling igen och även hon placerad i 1,30. Jens

100304--07

I tisdags åkte vi till Bremen med Lunatic och Bon Giorno. I championat från Bremen 1,50 - var Bon Giorno placerad. I laghoppningen red Rolf-Göran Bengtsson, Malin Parmler, Douglas Lindelöw och jag. Lördagens hoppning var både individuellt för lag och enskild tävling. Lunatic var STRÅLANDE och vi blev 3:a. Laget blev 5:a totalt. Verkligen inspirerande att vara i Tyskland igen och tävla!

Jens

Februari

100228

Härligt meeting och underbar helg i Göteborg, med Lunatic & Bon Giorno.

Det är något visst med att rida i Scandinavium. Med är en fantastisk publik (som gör att man blir extra taggad och fokuserad på sin uppgift) och Lunatic och Bon Giorno i superform så blev det succé.

Lunatic tvåa i 150 Torsdag kväll, elva i WC kvalet 150 med ett nedslag och snabb tid. Som avslutning 4:a i Rolex world cup. Det blev en dramatisk omhoppning i klassen då jag satsade på vinst kom tokigt in i en kombination - räcke oxer två språng, jag överlät till Lunatic att själv

bestämma vilket han med besked. Detta blev en omhoppning jag aldrig kommer glömma!

Bon Giorno var i Scandinavium för att få erfarenhet. Imponerande nog var han placerad i en klass och hoppade GP - 1,55 med 2 nerslag. Det var endast 5 nollor i klassen så jag tycker han gjorde mycket bra ifrån sig! Extra kul för Kerstin och Lars som både är uppfödare och ägare till

honom.

Är otroligt tacksam mina hästägare Ann & Gavin och Kerstin & Lars som gett mig förtroendet att rida deras hästar!

Ride on!

Jens

100214

På Elittävlingen vid Grevagården hoppade hästarna mycket bra. Silke blev 2:a på fredagens 1,30, Lunatic segrade i 1,50 på lördagen, Bon Giorno hoppade felfritt i samma klass och slutade på en 9:de plats. Malukki vann 1.35 hoppningen på söndagen och Bon Giorno debuterade 1,55 och imponerade med en 3:dje plats! Jippie.

100212

Nu är det klart att Callahan VDL och Colmar, även i år skall ingå i Flyinges hingstprogram. Nytt för i år är att hingstarna kommer vara kvar hemma här på gården och Flyinge kommer hit för att tappa dem. På så sätt kan vi hålla igång dem mer ridmässigt i år. Kul!

Under mitten av mars - april kommer vi ha öppet "ridhus" vissa dagar, så den som vill se hingstarna ridas, kommer vara välkommen hit. Mer info. längre fram.

100209

Mycket inspererande att Rida för nya tränaren Hans Horn. Han verkar ha ett brett kunnande och ingav ett stort förtrorende för mig... och Peder, i alla fall.


Januari

100130

I helgen placerade sig Jens och Bon Giorno i 1,45-1,50. Medina gjorde fina felfria rundor men tiden räckte ej till placering. Man förstår varför Tyskarna är bäst i världen: De rider fantasktisk bra och snabbt, hästarna av toppkvallité och fävlingsförhållande som är utöver det vanliga!

100116-17

Seger för Silke och Lunatic!

Årets första tävling var i Åstorp i helgen. Alla hästarna var pigga och visade god form. Silke vann lördagens 1.30 och Lunatic vann huvudklassens 1,40 på söndagen. I samma klass var Malukki 2:a och Bon Giorno 4:a

Fandango, Callahan VDL och Cavat var felfria i sina klasser.

 


2009

November

091106

Lunatic blev 3:a söndagens GP i Leszno, Polen. Han var en av 8 som hoppade felfritt i grunden av 79 startande. Underbara Lunatic visade fin form och Jens var mycket nöjd!

Unghästen Medina (efter Feliciano - Great Pleasure) imponerade och gjorde 2 starter, med placeringar i bägge. Helgens överaskning stod dock Jens nya tävlingshäst Bon Giorno för då de placerade sig i lördagens huvudklass och fick världsrankingpoäng! Bon Giorno ägs och är uppfödd av ryttarinnan Kerstin Roy från Sjöbo. (som fick tårta i förra veckan eftersom Jens gjort en ofrivillig avsittning...)

091101

Moorsele - Belgien. Carisma vann GP- för juniorer med sin nya ryttare Olivier Philippaerts! Sunny Girl kom

strax efter på 4:de plats med brodern Nicola. Tvillingbröderna är mycket förtjusta i sina nya hästar!

(Carisma och Sunny Girl såldes till Ludo Philippaerts i september.)


Oktober

091030

Silke var i fin form vid Novembertävlingarna i Vetlanda. Hon vann 1,30 och blev 3:a i söndagens

huvudklass 1,40. Tulci var 2:a i 1,30 på söndagen och Kordelia M placerade sig i 1,25 på lördagen. Maj

de Olympica var placerad i två starter och debuterade 1,40 med ett nerslag. Bra!

091023

Tulci var 2:a i Karlshamns tidshoppning - 1,30 på fredagen!

091018

Svenskt Avel och Sportchampionat Final 6-åriga hästar hoppning Jens 1:a med Callahan VDL 1131 0+0 30,91

091010

Nio hästar kom till start vid i Olofström och alla var placerade. Lunatic gjorde sin första start efter sommarens vila och vann belåtet 1,30 klassen. Kordelia och Malin debuterade 1,30 och var placerade. Malukki imponerade i 1,50 och blev 3:a!


September

090927

I helgen var det Halmstad med unghästarna på fredagen och Vellinge på söndagen. Hästarna gick bra och Jens vann 1,30 med Malukki och var trea på Tulci.

090920

Silke och Jens vann Sydslättens 1,30 (detta var ekipagets tredje raka seger) tvåa var Malukki och trea var Maj. Malin och Fandango blev 7:a i samma klass och Kordelia var placerad i 1,20. Unghästarna hoppade felfritt i unghästklasserna.

090907

Första selekteringen till SSHS-Auktionen i höst var här på Kumlatofta. Årets unga hästar visade hög klass och fina härstamningar.

Genomgående mycket fina hästar till årets auktion! För ytterligare info se www.sshs.nu


Augusti

090801

Sunny Girl blev 2:a i GP i Hammarö. Lunatic slutade på 5:e plats i Mästerskapsklassen efter fina rundor. Carisma tog placering i 1,40 och blev 5:a i derbyt!

Vi utökar vår anläggning med nya gästboxar för elever. Det blir uteboxar i anslutning till ridhuset.

Fandango placerad i Skånska Mästerskapen

Fandango dubbelnolla i 1,40 i Trelleborg.Juli
 
090726
I Ystad avgjordes Skånska mästerskapen i helgen i 1,40.
Det blev en 2:a plats för Jens och Carisma (som även vann lördagens 1,30) och 5:e plats för Malin och Fandango.
Klara och Locarno vann fredagens 1,10 och Emelie var placerad med sin Olga.


090713 - 19  Falsterbo horse show
Jens kom till final med två unghästar i Falsterbo. Epona kom på en 7:de plats i finalen för 5-åringar och
Camerone blev 5:a i finalen för 6-åringar och därmed bästa svenska häst!
 
Sunny Girl fortsätter att imponera. Hon debuterade svår klass och blev placerad i ett av kvalen till Derbyt
- 1,45.Juni


0906 -- 07
Vi förbereder för byggnation av gäststall på gården. Det blir ute-boxar som beräknas vara klara i slutet av
augusti.


 

Maj

 

090531

I helgens Nationella tävlingar i Vinnslöv placerade sig Santa Cruz VDL med Henrik Ankarkrona i sadeln på 2:a plats i 1,50.


090526 --> 31

För 77 året i rad var det nationshoppning i Piazza Di Siena - Rom. Svenska laget bestod av Malin Baryard, Lotta Schultz, Svante Johansson och Jens. Sverige hade för långsam tid för att komma till andra rundan och hamnade på  9:de plats. 

I de andra klasserna hoppade Sunny Girl och Lunatic bra med placeringar. Lunatic var 10:a i lördagens stora hoppning och 4:a i 1,45 på söndagen. Sunny Girl tog en 7:de plats i 1,40 och börjar nu få lite rutin (inte så längesedan hon debuterade 1,40 i Sydslätten).


090524

Grand Prix i Munchen: Jens och Lunatic placerade sig på sjätte plats!


090514

Talangjakt på Kumlatofta.

Då var det femte och sista löshoppningen med Hopphästklubbens medlemmar! Denna sista gång hade vi även Leif Nilsson som tillsammans med Jens gjorde bedömningar av de fina unghästarna. Kul att följa utvecklingen under de här veckorna och se så många fina unghästar.


090501

Det blev en härlig tävlingshelg i Lummen CSIO ****, Belgien.

Carisma gjorde sin första internationella start med en seger och två placeringar.


Sunny Girl vann 1,40 och Lunatic placerade sig 4:a i 1,50 och 5:a i GP 1,60.


April

 

Talangjakten är i full gång för 2-åringar. 15 mycket välhärstammade hästar hoppar 5 torsdagskvällar här på Kumlatofta. Kul att se så fina unga hästar!


Jens och Lunatic vann 150-hoppningen, lördagen den 5:e, i Hardelot CSI 3 - Frankrike. Även Sunny Girl och Platini gjorde fina resultat. Platini var 2:a i 6-bar och hoppade på 195!


Med start torsdagen den 9 april och fem veckor framöver har Jens inhoppning för 2- och 3-åriga hopphästar. Denna talangjakt är i Hopphästklubbens regi. För mer info: hhklubben.se 


Mars

 

Utomhusdebut i Moorsele för Platini VDL, Sunny Girl och Lunatic. Alla hästarna var placerade under helgen och Lunatic avslutade med en 8:de plats i GP.Under tävlingarna i Sydslätten debuterade Monika Ringsahls Leuthen-sto Sunny Girl 1,40 och blev 2:a. Ann & Gavin Russels Carisma blev vann 1,30.


Februari


Jens hade en lyckad helg i Scandinavium med Lunatic och Madonna. Lunatic placerade sig i GP-klassen och blev 2:a i söndagens Speed-final som gick i 1,50. Maria Gretzer var hygglig och låna ut sin fina häst Madonna som är 9 år e.Calino u. Marcoville. Det blev en 6:e plats i 1,40. KUL!


Colmar 1179 godkändes som avelshingst vid bruksprovet 2009 på Flyinge.

Colmar fick mycket beröm av båda testryttarna som gav honom 8 -9, 9-9, för teknik & förmåga samt ridbarhet & temprament.

 

Läs mer på sidan Hingstar

 

 

Looni Tooni

Vinterritt

taco

Taco

På privat häst-klubb mitt i stan

Utställningen

VDL-stud

Vår nykomling

11DSC_0466_aktuellt.png

Jörgen Larsson och Cadania

Jörgen Larsson och Cadania

Isac på sitt sista grönbete

Fandango

blommor.jpg

Jul - Pessoa

Viktoria

Övernattninglägenhet i "Etage Kurage"

Rum i Etage Kruage

Matplas

Boxar

Boxar

Gästboxar

_DSF4240_240.jpg

Lunatic i Rom

_MRC9235_240.jpg

Donna Karan i Rom

Foto: L8 Mirrow

Arezzo Foto: Plastic Foto Sport

Scandinavium Foto: brodendal.se

Bilder från Flyinge

Svenskt Avel och Sportchampionat Final 6-åringar

Foto: Krister Lindh

Callahanhopp.png

Foto: Krister Lindh


DSC_0128.png

Bilder från Trelleborg


Stallbygge


Fandango placerad i Skånska Mästerskapen

6-års final

Camerone

Foto: Bo Bennergård

Sunny Girl i 

Piazza Di Siena

 

talangjakt09-3
talangjakt09-4 talangjakt09-2

Bilder från Hopphästklubbens talangjakt 2009Foto: brodendal.se 

 

Foto: Krister Lindh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mail: info@fredricson.se

 

 

bg_right_250_11